loading...

سئو طراحي و بهينه سازي سايت

طراحي حرفه اي سايت و بهينه سازي براي موتور هاي جست و جو

بازدید : 454
سه شنبه 16 ارديبهشت 1399 زمان : 11:18

فروشگاه هاي اينترنتي مشخصه هاي خاص خود را دارند بطوريكه بگونه اي طراحي شده اند تا كاربران تنها يك را انجام دهند – خريد آنلاين يا اينترنتي. طراح وب سايتي كه ميخواهد چنين وب سايت هايي را طراحي كند مي بايست معيارهاي فروش اينترنتي گوناگوني را مد نظر داشته باشد. در اين مقاله تلاش ما بر آن است تا نگاهي اجمالي به برخي از جنبه هاي مهمي كه در طراحي يك فروشگاه اينترنتي مد نظر گرفته مي شوند بياندازيم.

بسياري از شماها احتمالا قبلا اين سوال در ذهنتان بوجود آمده است كه چرا طراحي سايت فروشگاهي مي باشد با طراحي سايت شركتي هاي ديگر متفاوت مي باشد. چنين وب سايت هايي مي بايست جذاب، سازمان يافته و منسجم باشند و از رنگ هاي درستي كه مناسب روحيه وب سايت هستند استفاده شود. نگاهي دقيقتر به فروشگاه هاي اينترنتي موفق، مفهوم تفاوت هاي ميان فروشگاه هاي اينترنتي موفق را نشان مي كند.

يك فروشگاه اينترنتي مي بايست از مباني فروش خاصي پيروي كند:

  • 1. دادن روحيه نشاط به كاربران حين خريد اينترنتي
  • 2. اطمينان حاصل كنيد كه وب سايت تان اطلاعات كافي در خصوص اينكه صاحبان اين سايت چه كساني مي باشند و چرا اين وب سايت و صاحبان آن افراد اميني هستند ارائه مي دهد.
  • 3. استفاده از سايت بايد براي همگان راحت باشد. اگر نيست، خريداران به سمت رقبايتان خواهند رفت.


اين اصول، اصول جديدي نمي باشند. همه ما با اين اصول از طريق تجربيات روزمره خود در فروشگاه ها، مغازه ها و مراكز خريدي كه منتظر باز شدن درب توسط مشتريان هستند، آشنايي داريم. معضل اساسي براي يك طراح وب سايت آنست كه چطور اين روشهاي فروش مرسوم را در يك وب سايت، فروشگاه اينترنتي، و يك دنياي مجازي به نام اينترنت پياده سازي كند.

من مطمئنم كه همه شما متوجه شده ايد كه قسمت پخت اكثر شيريني فروشها، در دورترين بخش شيرني فروشيها قرار دارند ولي همچنان بوي شيريني تازه، از درب ورود به مشام ميرسد (حتي برخي اوقات، آنها از هواكشهايي براي پخش كردن بوي شيريني به بيرون استفاده مي كنند). آنها اينكار را به عمد انجام مي دهند. فروشنده ها از حس بويايي براي جذب مردم و كشاندن آنها به فروشگاه هايشان استفاده مي كنند جاييكه انواع و اقسام كالاها و اجناس اغوا كننده وجود دارد - همانند همان مثال شيريني فروشي.

كات طلايي در طراحي فروشگاه اينترنتي

طراحي فروشگاه اينترنتي در مقايسه با ساير انواع طراحي سايت بسيار متفاوت است. در واقع سايت تجارت الكترونيك، محيطي براي خريد و فروش محصولات مورد نظر شما است و در حقيقت بستر كسب و كار شما محسوب مي شود بنابراين در طراحي سايت آن بايد دقت نماييد.

آيا تمايل به طراحي فروشگاه اينترنتي داريد؟ قبل از اينكه شما طراحي سايت خود را تكميل نماييد و محصول در وب سايت خود وارد كنيد بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه در فروشگاه اينترنتي ، كاربر بايد حسي مشابه تجربه خريد از يك فروشگاه واقعي را داشته باشد.

خريد آنلاين مي تواند براي بسياري از افراد ترسناك به نظر برسد، بناراين خود را جاي مشتريان خود بگذاريد، تلاش كنيد تا طراحي فروشگاه اينترنتي را به گونه اي انجام دهيد كه خريد براي مشتريان آسان و راحت باشد. علاوه بر اين اطمينان و جلب اعتماد كاربران نيز از مهم ترين فاكتورهايي است كه در هنگام طراحي سايت به ويژه طراحي فروشگاه اينترنتي به آن توجه نماييد.

نكات طلايي در طراحي فروشگاه اينترنتي

تصاوير واضح و شرح كامل در مورد خصوصيات محصول مي تواند تاثير به سزايي بر روي كاربر بگذارد. توجه داشته باشيد كه مشتريان در هنگام خريد اينترنتي به محصول دسترسي ندارند و نمي توانند آن را از نزديك بررسي كنند، از اين رو ارائه مشخصات كلي محصول و تصاوير مختلف از تمام قسمت هاي كالا موجب مي شود تا كاربر و مشتري ، اطمينان بيشتري از خريد اينترنتي كسب كند.

به خاطر داشته باشيد كه جلب رضايت مشتري و كاربر اولين و اصلي ترين هدف طراحي فروشگاه اينترنتي است كه مي تواند به كسب و كار شما رونق ببخشد و موجب توسعه و محبوبيت طراحي سايت و فروشگاه اينترنتي شما شود، بنابراين بايد به آن دقت ويژه كنيد. شركت طراحي سايت مبنا قادر به طراحي فروشگاه اينترنتي استاندارد و كاملا اصولي است كه با اعمال فاكتورهاي سئو و بهينه سازي سايت در مبنا و اساس طراحي سايت ، مي تواند تا حد زيادي به بهبود و پيشرفت كسب و كار شما كمك نمايد. در صورت تمايل به مشاوره طراحي سايت و سئو با مشاوران ما در تماس باشيد.

مسير فرضي در وب سايت شما

اين مسير فرضي چيست و چطور مي توان چنين مسيري را در وب سايت تان رسم كرد؟ مسير، راهي مي باشد كه بازديد كننده را به سمت عملياتي كه شما دوست داريد بازديد كنندگان انجام دهند، هدايت خواهد كرد... يعني خريد آنلاين و اينترنتي. برخلاف مثال شيريني فروشي، وب سايت ما بو ندارد. در وب سايت ها، فاصله ميان هر نقطه تا هر نقطه ديگر، همواره يكسان ميباشد، و در نتيجه بر خلاف مثال شيريني فروشي، خروجي همواره و هميشه دم دست ميباشد.

در يك وب سايت، مي توان كالاها را در هر زماني كه فكر ميكنيد مناسب هست به مشتريان خود نشان دهيد، ولي اينكار را مي توان مرحله به مرحله و با آرامش بيشتري انجام داد تا مشتري را بيشتر به هيجان آوريد (درست مثل بوي شيريني در يك شيريني فروشي).

همانطور كه ديده مي شود، گذاشتن كالاها در يك فروشگاه اينترنتي، بسيار ساده تر از اجاره كردن جا، بازكردن سوپر ماركت، و قرار دادن كالاها مي باشد. ولي با وجود اين، فروش اينترنتي بسيار سخت تر از فروش در دنياي واقعي مي باشد.

يك فروشگاه اينترنتي كه بخوبي طراحي شده است، مشتريان را نهايتا با يك يا دو كليك به صفحه مناسب هدايت مي كند. برخي از طراحان وب سايت از روشهايي استفاده مي كنند كه در طراحي سايت هاي غير فروشگاهي هيچگاه بكار نخواهند رفت.

فروش اينترنتي، فروشگاه اينترنتي نيست

هر كسي حداقل يكبار هم كه شده وب سايت هايي را بر پايه يك متن يا نامه ديده است. در صفحات اين وب سايت ها، تنها لينك هايي به فرم سفارش ديده مي شود. چنين وب سايت هايي كه تنها بر پايه يك نامه و لينك به درخواست خريد مي باشند، مرسوم ترين نوع فروشگاه هاي اينترنتي نمي باشند چرا كه آنها معمولا تنها يك محصول را مي فروشند. اين شيوه به طراحان وب سايت ها اجازه مي دهد تا با بزرگ جلوه دادن اصل كليك كردن بر روي يك لينك، آن را نوعي مزيت نشان دهند. نشان دادن ويژگيهاي مختلف محصول به مشتريان تنها راهي زيركانه براي افزايش شانس كليك كردن مشتريان بر روي دكمه سفارش محصول هر چند خط به چند خط مي باشد.

چنانچه مشتري در يك مرحله هنوز متقاعد به خريد نشده است، همچنان مي تواند به خواندن ادامه دهد و نظرات مشتريان ديگر را نيز در خصوص آن محصول در وب سايت بخواند. چه باور داشته باشيد چه باور نداشته باشيد، وب سايت هاي تك مقاله اي هنوز واقعا فروش خوبي دارند.

فروشگاه اينترنتي چيست؟

فروشگاه اينترنتي، بايد بيشتر از يك محصول را ارائه دهد. البته افزايش تعداد محصولات، بر پيچيدگي وب سايت نيز مي افزايد. فروشگاه هاي اينترنتي پيچيده، از روشهاي گوناگوني استفاده مي كنند تا بهترين محصولات انتخاب شده را براي ارائه به مشتريان نشان دهند. و اين محصولات انتخاب شده، براي هر مشتري نسبت به مشتري ديگر متفاوت مي باشد و به اصطلاح فروشگاه براي هر مشتري خصوصي ميشود. روشهاي خصوصي سازي قسمت عمده از يك فروشگاه اينترنتي را تشكيل ميدهد.

ولي به هر حال اين مطلب خارج از بحث اين مقاله ميباشد. هوشمندي روشهاي انتخاب شده براي خصوصي سازي يك فروشگاه اينترنتي، تاثير عمده اي در طراحي آن مي گذارد. اولين سازماني كه از اين روش استفاده كرد، amazon.com بود كه كتابهايش را بر مبناي سفارشات گذشته آن بازديد كننده و تركيبي از آمارهايي كه در خصوص علايق آن بازديد كننده از كتابهاي ديگر و مدت زمان خواندن مقدمه هاي كتاب هاي مورد علاقه بازديد كننده، در جلوي چشمانش قرار مي داد. امروزه هدف پيشگويي آنست كه چه چيزي را در اولين بازديد به مشتريانمان و بازديدكنندگان ارائه دهيم.

طراحي فالب فروشگاه اينترنتي

طراحي وب سايت فروشگاه اينترنتي، طراحي قالب را نيز شامل ميشود. يكي از مهمترين موضوعات آنست كه چه جايي از صفحه را بازديد كننده در نگاه اول خواهد ديد. تحقيقات زيادي روي اين موضوع صورت گرفته است. اكثر اين تحقيقات نشان مي دهند كه در وب سايت هاي انگليسي زبان، قسمت وسط سمت چپ بعلاوه وسط صفحه و در وب سايت هاي فارسي زبان، قسمت وسط سمت راست بعلاوه وسط صفحه اولين جايي هستند كه نگاه هاي بازديد كننده را به خود جلب ميكنند.

با استفاده از اين روش، طراحان وب سايت ها تلاش مي كنند تا مسير حركت چشمان بينندگان را به سوي خود جلب كنند درست همانند همان كاري كه يك شيريني فروش، با بوي شيريني اينكار را انجام مي دهد. يك طراح حرفه اي فروشگاه اينترنتي، بخوبي مي داند چه طرحي را طراحي كند تا نگاه ها را بسوي خود معطوف كند.

چنانچه قصد داريد تا فروشگاه اينترنتي را باز كنيد يا قبلا چنين فروشگاهي را دارا مي باشيد، اطمينان حاصل كنيد كه مباني فروش آنلاين و اينترنتي را بخوبي مي دانيد. با يك طراح وب سايت مجرب مشورت كنيد. ترجيحا شخصي كه تجربه اي طولاني در فروشگاه هاي اينترنتي دارد.

امروزه مشتريان فروشگاه آنلاين بسيار گسترده تر از مشتريان مغازه ها و فروشگاه هاي سنتي ديگر شده اند. اكثر كمپاني ها شيوه تجارت خود را تغيير داده اند چرا كه مردم ديگر وقت خود را صرف رفت و آمد هاي طولاني و پردردسر نمي كنند. بيشتر ترجيح مي دهند با يك كليك، محصول مورد نظرشان را در خانه دريافت كنند. گسترش اينترنت، تجارت هاي سنتي را كم رنگ كرده و جاي آن ها را به فروشگاه آنلاين داده است. طراحي فروشگاه آنلاين و راه اندازي آن در گذشته با امكانات كمتر و مشكلات بيشتر رو به رو بود. اما در حال حاضر كه اعتماد مردم به فروشگاه هاي آنلاين جلب شده است، نداشتن آن باعث مي شود از رقبا عقب بمانيد.

پس وقت آن رسيده است كه به دنبال راه اندازي و طراحي فروشگاه اينترنتي باشيد. قبل از اين كه به طراحي فروشگاه آنلاين اقدام كنيد، بايد اصول اوليه اين كار را بدانيد تا فروشگاهي را راه اندازي كنيد كه در بازار رقابت از رقباي جدي كه وجود دارد عقب نماند و شكست نخورد.رقبايي كه در اين بازار بزرگ و جديد وجود دارد، بسيار قوي عمل مي كنند و كار را براي شما دشوار خواهند كرد و جاي هيچ گونه اشتباهي برايتان نمي گذارند. البته نگران نباشيد. شكست خوردن و شروع دوباره است كه شما را موفق مي كند.
با گرين وب همراه باشيد تا مراحل راه اندازي و طراحي فروشگاه آنلاين را بررسي كنيم.

نكات مهم در طراحي فروشگاه اينترنتي را در اين مطلب براي شما بيان مي كنيم تا با تسلط و دانش بيشتري به اين كار بپردازيد و كيفيت كارتان بهبود پيدا كند. طراحي سايت فروشگاهي يكي از انواع طراحي سايت است كه طرفداران و همچنين كاربرد بسيار زيادي دارد. در اين مطلب به نكات مربوط به اين نوع از طراحي سايت مي پردازيم.

همه ي ما تجربه ي حضور در يك فروشگاه آنلاين را داشته ايم. سايتي كه قابليت خريد و فروش اينترنتي را براي ما فراهم مي كند و مي توانيم تمام پروسه ي يك خريد را در آن تجربه كنيم. بعد از آن كه شما يك كالا را در گوگل جستجو كرديد و وارد يك فروشگاه آنلاين شديد، با ديدن و مطالعه ي تصاوير و توضيحات مربوط به آن كالا در صورت تمايل به بخش خريد و سپس پرداخت و … خواهيد رفت. يك فروشگاه آنلاين بايد نكات و موارد زيادي را به صورت با كيفيت دارا باشد تا كاربر مجاب به خريد كردن شود. صفحات فرود، Call To Action ها و … همه مواردي هستند كه بر اين امر تاثير دارند. در ادامه نكاتي براي بهبود اين شرايط و موارد بيان خواهيم كرد.

  1. اجازه دهيد كه مشتريانتان آن گونه كه مي خواهند به جستجو بپردازند. فيلترها و روش هاي دقيق كردن جستجو را براي آن ها فراهم كنيد تا با كيفيت بهتري به جستجو بپردازند و اين كار برايشان ساده تر باشد. اين مورد را با توجه به نوع كالا بايد مشخص كنيد، به عنوان مثال براي لباس مي توانيد فيلتر هاي اندازه، جنس و قيمت را بگذاريد.
  2. به كاربران در هر صفحه اجازه دهيد كه فيلترهاي انتخابي را تغيير دهند. به عنوان مثال اگر يك كاربر لباس هاي “بزرگ” را انتخاب كرده است شايد در لحظه تصميم بگيرد كه لباس هاي با اندازه متوسط را هم ببيند. به جاي اين كه كاربر را مجبور به استفاده از كليد بازگشت (Back) كنيد، اين امكان را براي او قرار دهيد تا در همان صفحه بتواند فيلترهاي از قبل انتخاب شده را تغيير دهد.
  3. نوار جستجو را در دسترس كاربران قرار دهيد. وقتي كه كاربر وارد يك صفحه شود و چيزي كه مي خواسته را پيدا نكند، و يا كارش با محتواي آن صفحه تمام شده باشد، بيشترين احتمالي كه وجود دارد آن است كه به جستجو بپردازد. پس براي حفظ رضايت و نگه داشتن كاربران در سايت همواره نوار جستجو را در دسترس آن ها قرار دهيد.
  4. اجناس تمام شده را از سايت خود حذف نكنيد! براي يك سايت فروشگاهي بهتر است كه شما هيچگاه صفحه ي مربوط به هيچ كدام از اجناس را پاك نكنيد. اگر موجودي انبارتان براي يك جنس به پايان رسيد، براي كاربران مشخص كنيد كه آن را موجود نداريد اما هرگز صفحه ي مربوط به آن را پاك نكنيد چرا كه كاربران اصلا از خطاهاي 404 و لينك هاي خراب و اشتباه خوششان نمي آيد و مسئله بر شخصيت كلي سايت شما تاثير منفي خواهد گذاشت.
  5. تصاوير با كيفيت بسيار مهم هستند! در تجارت الكترونيك اغلب امكان لمس كردن و يا ديدن كالا از نزديك وجود ندارد و اينجاست كه اهميت تصاوير چند برابر مي شود. كاربران با ديدن تصاوير از انواع و زواياي مختلف يك كالا آن را انتخاب مي كنند پس هرچه كيفيت تصاوير بالاتر و جذابيت آن ها بيشتر باشد، امكان جذب كاربران بيشتر خواهد بود.
  6. سبد خريد را در ديد و دسترس كاربر قرار دهيد. اول بايد اين را بدانيد كه كاربران اصلا دلشان نمي خواهد كه با انتخاب يك كالا مستقيم به صفحه ي پرداخت منتقل شوند. سبد خريد (كالاهاي انتخاب شده توسط كاربر) را در دسترس آن ها قرار دهيد تا بتوانند كالاهاي خود و همچنين هزينه و قيمت آن ها را ببينند. حضور سبد خريد در صفحه به اندازه ي نوار جستجو مهم است!
  7. كاربران را به خوبي هدايت كنيد و اين امكان را به آن ها بدهيد تا بتوانند تمام قسمت هاي سايت شما را ببينند. اين مورد به خصوص براي سايت هاي بزرگ اهميت بيشتري دارد. سايت هاي بزرگ تر با توجه به اينكه تعداد اجناس بيشتري دارند، مراجعين بيشتري را هم خواهند داشت و همين امر كار را براي آن ها سخت خواهد كرد. قرار دادن منوهاي مناسب، نمايش مطالب و اجناس مشابه و … از كارهايي است كه مي توانيد براي ناوبري و هدايت كاربران به شكلي مناسب استفاده كنيد. همچنين بهتر است محصولات را به صورت دسته بندي شده در بخش هاي مناسب قرار دهيد تا علاوه بر ساده ديده شدن، ساده هم پيدا شوند و كاربران به چالش كشيده نشوند.
  8. هزينه ي حمل و نقل و ارسال را در انتها ارائه نكنيد! بسياري از كاربران برايشان مهم است كه چه مقدار براي حمل و نقل و ارسال كالا بايد بپردازند. مي توانيد اين هزينه را براي هر محصول در صفجه ي خودش نمايش دهيد و ذكر كنيد تا كاربران را با كلافگي تا لحظه ي پرداخت منتظر نگذاريد!
  9. تمام جزئيات سايت را پيكسل به پيكسل بررسي كنيد! هميشه از خودتان بپرسيد چرا؟!! اين تنها سواليست كه هنگام طراحي يك سايت فروشگاهي لازم داريد به آن پاسخ دهيد! هركدام از اجزاء سايت را كه خواستيد تغيير دهيد دليل آن تغيير را براي خودتان مشخص كنيد. هركدام را هم كه نخواستيد تغيير دهيد، دليل عدم تغيير و حفظ آن را براي خود مشخص كنيد.
  10. سئوي سايت را در نظر بگيريد! با دقت ببينيد كه از تگ هاي H1 و H2 در كجا استفاده مي كنيد. تگ هاي H1 بايد شامل كلمات كليدي اصلي باشند تا صفحه را به درستي به موتورهاي جستجو معرفي كنند و همچنين تگ هاي H2 به بعد نيز خوانايي و كارايي صفحه براي كاربران را افزايش مي دهند. يادتان باشد كه بدون سئو اصلي ترين منبع جذب كاربران يعني موتورهاي جستجو مانند گوگل را از دست خواهيد داد…
  11. براي سايتتان شخصيت بسازيد! هرچقدر هم كه كارتان را با كيفيت انجام دهيد، سئو را رعايت كنيد و راهبري و هدايت كاربران را به خوبي انجام دهيد باز هم اگر سايتتان شخصيت خودش را نداشته باشد به دل كاربر نمي نشيند! بايد يك نشان و احساس از خودتان در ذهن كاربران و جامعه بسازيد. ظاهر خاص، كاربري جديد و خاص، نحوه ي ارائه ي اجناس منحصر به فرد و … از جمله موارديست كه مي تواند به سايت شما و برند شما شخصيت بدهد.
  12. شبكه هاي اجتماعي را فراموش نكنيد! امكان به اشتراك گذاري سايت و هر صفحه از سايتتان را ايجاد كنيد. البته بايد مواظب باشيد كه آيكون هاي مربوط به شبكه هاي اجتماعي، محتواي صفحه ي شما را تحت تاثير قرار ندهند و همچنين از طرفي آيكون ها آنقدر كوچك و يا مخفي نباشند كه از ديد خارج شوند و كارايي نداشته باشند!
  13. پيش نمايش مناسبي از محصولات براي كاربران تهيه كنيد. كاربران ممكن است بخواهند كه محصولات يك دسته به سرعت ببينند و از ميان آن ها مواردي كه خواستند را انتخاب كنند. نمايش كالاها و اجناس را به صورتي طراحي كنيد كه كاربر براي كسب اطلاعات اوليه و به دست آوردن يك ديد كلي نيازي به باز كردن صفحه نداشته باشد!
  14. خبرنامه ايجاد كنيد و كاربران را به ثبت نام در آن تشويق كنيد. براي تشويق كاربران به ثبت نام در خبرنامه مي توانيد از سياست هاي مختلف استفاده كنيد اما اين كار را حتما انجام دهيد چرا كه با اين اقدام مي توانيد كاربران را براي ديدن محصولات جديد به سايت بكشانيد و آن ها را از كارهاي جديدتان مطلع كنيد. داشتن يك ليست قوي از ايميل ها براي شما مهم است.
  15. صفحه را تميز و واضح نگه داريد! محصولات جديد و مهم را به صورت اسلايد و يا در قالب محصولات مشابه،پيشنهادات ويژه و … به كاربران معرفي كنيد. محصولات را با توضيحات كامل و به صورت جذاب به كاربران معرفي كنيد تا بلكه تمايل آن ها به محصولات ديگر شما نيز ايجاد شود.
  16. آنقدر خوب و با كيفيت به كاربرانتان خدمات دهيد تا به وجد بيايند و بابت شگفت انگيز بودن سايتتان از شما تشكر كنند! همچنين امكان بيان نظرات به صورت عمومي و خصوصي را براي كاربران فراهم كنيد تا بتوانند احساسي كه از سايتتان گرفته اند را بيان كنند.
  17. تغييرات محصول را به طور مستقيم به كاربر نمايش دهيد. به عنوان مثال ممكن است كه يك كاربر بخواهد پيراهني را بخرد كه چندين رنگ را دارا مي باشد. اگر در آن صفحه رنگي را انتخاب كرد پيراهن با همان رنگ به اون نمايش داده شود و اگر رنگ را تغيير داد در همان صفحه رنگ تغيير كند تا نمايش و تجربه ي آساني براي كاربر ايجاد شود.نكات مهم در طراحي فروشگاه اينترنتي
  18. حواس كاربران را پرت نكنيد! اين مورد به ويژه در صفحات مربوط به پرداخت بسيار مهم است. هنگامي كه كاربر را به صفحه ي پرداخت و يا تاييد خريد منتقل كرده ايد بگذاريد تمركزش را برروي كار اصلي بگذارد و با تبليغات اضافه و پر تحرك تمركزشان را به هم نزنيد تا احساس راحتي و آرام را در سايت شما تجربه كنند.
  19. امكان افزودن به سبد خريد را آسان و جذاب كنيد. اين يك قانون و قاعده ي ساده و در عين حال واضح است كه هرچه دكمه (Call To Action) مربوط به افزودن كالا به سبد خريد جذاب تر باشد، امكان اين كه يك كاربر مشكوك را راضي به خريد كند بيشتر خواهد بود.
  20. تماس با شما و پشتيباني! هرچه كاربر راحت تر و بي دردسرتر بتواند با شما به عنوان مدير سايت تماس برقرار كند، كيفيت سايت و احساسي كه براي كاربر مي سازيد بهتر خواهد بود. اطلاعات تماس را در ديد و دسترس كاربران قرار دهيد تا بتوانند در هر لحظه كه نياز داشتند با شما تماس بگيرند و آرامش خاطر داشته باشند.

نكاتي مهم در خصوص طراحي فروشگاه اينترنتي

يكي از مهمترين دلايل براي طراحي سايت افزايش بازاريابي اينترنتي و افزايش فروش و همچنين جلب رضايت كاربران وب سايت مي باشد با توجه به اين موضوع طراحي سايت فروشگاهي كه بتواند نيازهاي شما را برطرف كند لازم است.لازم به ذكر است كه طراحي يك فروشگاه اينترنتي بايستي جذاب تر و سازمان يافته تر از وب سايت هاي ديگر باشد زيرا در غير اين صورت كاربر از خريد كردن و همچنين بازديد از ساير بخش هاي سايت منصرف خواهد شد.

e-shop

از مهمترين نكات در طراحي فروشگاه اينترنتي تهيه ي امكانات كامل محصول،وارد كردن قيمت محصول و ساير اطلاعاتي كه بهتر است راجع به محصول داده شود قرار داده شود همچنين با اضافه كردن بخش راهنما با عنوان سوالات متداول (FAQ) مي توان سوالات اساسي كه راجع به محصول به نظر مي رسد ايجاد كرد در اين بخش مي توان با پيش بيني و پاسخگويي به مسائل و سوالات اساسي را جواب داد.

براي طراحي سايت فروشگاهي بهتر است از رنگهايي انتخاب شود كه روحيه ي كاربران را حين خريد اينترنتي افزايش دهد در غير اينصورت و كسل كننده بودن وب سايت كاربران سايت خود را از دست خواهيد داد.بهتر است در اين وب سايت ها محصولاتي را كه فكر مي كنيد مناسب هستند را به مشتريان نشان دهيد براي اين كار بهتر است مرحله به مرحله پيش رفت يك برنامه نويس خوب مي داند كه طراحي سايت مناسب با يك يا دو كليك كاربر را به هدف برساند همچنين آرامش در طول دوره ي خريد حفظ شود تا كاربر را به هيجان آوريد.

براي طراحي سايت مناسب كه شما را به اهداف خود برساند بهتر است كه به اين نكته مهم توجه داشت كه نگاه ها را به سمت مطلب خاصي جلب كنيم ؛ از آنجا كه قسمت وسط سايت و همچنين وسط سمت راست جلب توجه مي كند بهتر است از اين مكان ها استفاده ي مفيدي كرد. مثلا در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي رعايت اين موارد و توجه به اين قسمت ها بسيار حائز اهميت مي باشد.

از آنجا كه صفحه اصلي هر سايت از مهمترين صفحات مي باشد بايد از روشهايي جهت جلب و هدايت مشتري به ساير قسمت ها استفاده كرد يكي از اين روش ها لينك دادن به صفحه ي فروشگاه اينترنتي مي باشد با اين كار كاربر را به راحتي به قسمت خريد اينترنتي و امكانات شركت مورد نظر مي رساند.

نكات مهم طراحي سايت براي افزايش نرخ فروشگاه اينترنتي

نكاتي كه شما بايد در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي به منظور افزايش نرخ سايت و رضايت كاربر و افزايش فروش در فروشگاه اينترنتي استفاده كنيد معرفي شده است

فروشگاه اينترنتي

در فروشگاه اينترنتي، نرخ تبديل بالا هدف اصلي و نهايي مالكان آن ها مي باشد. اينكه فروشگاه اينترنتي شما كوچك يا بزرگ باشد هيچ تفاوتي ندارد، هدف اصلي شما بايد اول ايجاد يك فروشگاه اينترنتي مشتري محور باشد كه بتوانيد علاوه بر جذب مشتري وكاربران بيشتر، نرخ فروش خود را افزايش دهيد. مسلما بهترين راه براي دستيبابي به اين موفقيت، استفاده از جلوه بصري بسيار زيبا در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي است، كه در واقع مي توان گفت به كار بردن اصول رابط و تجربه كاربري در طراحي سايت مي باشد. منظور ما از جلوه هاي بصري فقط محدود به كار بردن المان هاي گرافيكي زيبا نيست، بلكه ساختار بندي، پيمايش آسان و غيره نيز داراي اثر خاص خود برروي جذب كاربر هستند.

جدا از توليد محتوا كه در بيشتر در مرحله بعدي يعني براي بازاريابي اينترنتي استفاده مي شود، در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي، رعايت اصول طراحي مي باشد. تا به حال حتما پيش خود فكر كرده ايد كه چرا فروشگاه هاي فيزيكي، بيشتر هزينه خود صرف چيدمان و ويترين مي كنند. آن ها مطمئنا پول زيادي براي اين كار ندارند، در واقع اين كار براي جلب كاربر مي كنند كه در واقع وارد فروشگاه شوند. اگر مغازه اي طراحي خوبي برخوردار نباشد، يك نوع حس بي اعتمادي مخصوصا از كيفيت كالاها به كاربران و مشتريان القا مي شود. در فروشگاه هاي اينترنتي هم همين مساله وجود دارد. نداشتن ساختار مناسب و المان هاي بصري جذاب و حرفه اي، مي تواند باعث شود كاربر سايت شما را سريعا ترك نمايد.

ولي خب، همانطور كه بيان كرديم منظور از سايت جذاب فقط به كار بردن المان هاي گرافيكي نيست، بلكه امروزه اين مساله منسوخ شده است. در طراحي سايت حرفه اي، المان گرافيكي بايد به صورت ساده و البته با ساختاربندي استفاده شوند و ديگر استفاده از فلش در سال 2017 كاملا منسوخ خواهد شد.

در اين مقاله آموزش طراحي سايت، قصد داريم كه شما چه نكاتي را براي ايجاد يك فروشگاه اينترنتي رعايت كنيد. اين و المان هاي گرافيكي و مواردي كه در بالا بيان گرديد، دقيقا چه چيزهايي هستند. نكاتي كه متسفانه هنوز هم توسط خيلي ها از طراحان رعايت نمي شود.

نكات لازم طراحي سايت در فروشگاه اينترنتي

1. طراحي رسپاسنيو كليد طلايي واصلي هر سايتي است

امروزه، رشد تكنولوژي اينقدر سريع است كه بتوانيم خودمان را با آن همسو نگه داريم، كار بزرگي كرده ايم. ديگر كمتر كسي را مي توان نيافت كه از گوشي هاي هوشمند يا تبلت، براي انجام كارهاي اينترنت استفاده نكند. خريد شارژ، خواندن روزنامه، خريد اينترنتي و غيره را به راحتي مي توان با گوشي و تبلت انجام داد. پس خيلي مهم است كه طرح فروشگاه اينترنتي شما در به صورت درست و بهينه در اين ابزارها نشان داده شود. همانطور كه مي دانيد، گوگل هم يكي از معيارهاي امتياز دهي به سايت را طراحي سايت رسپانسيو مي داند.

البته بعضي از مالكان اقدام به طراحي اپليكيشن مي كنند اما باز هم توصيه مي كنم كه حتما فروشگاه اينترنتي خود را به صورت رسپانسيو، طراحي كنيد.

2. جستجو در فروشگاه اينترنتي را بهينه و پيشرفته نماييد

جستجو بهينه و سريع در فروشگاه اينترنتي، مساله خيلي مهم است كه متسفانه توسط بيشتر مالكان به آن توجهي نمي شود. در واقع اين، يكي از مهمترين گزينه ها براي افزايش نرخ تبديل كاربر به مشتري واقعي مي شود. اگر كاربري نتواند در فروشگاه اينترنتي شما، محصولي را پيدا كند، آن را در باكس جستجو تايپ كرده و اگر در باكس جستجو به درستي نشان داده نشود، سايت شما را ترك خواهد كرد.

باكس جستجو بايد ساده باشد و از به كاربردن تكنيك هايي كه باعث سردرگمي كاربران مي شود، خودداري نماييد. توصيه مي شود كه نكات زير را در طراحي و قرار دادن جستجو در سايت در نظر بگيريد:

  • رنگ دكمه و دور باكس را متفاوت در نظر بگيرد تا توجه كاربر را بيشتر به خود جلب كند.
  • داخل باكس يك متن جهت راهنمايي كاربر براي نوشتن قرار دهيد. مثلا مي توانيد بنويسد كه كلمه كليدي خود را تايپ كنيد. به اين صورت هر كاربر به راحتي متوجه مي شود كه بايد فقط كلمه خود را تايپ كند نه يك عبارت.
  • از نظر برنامه نويسي و تگ، محصولات خود را بهينه كنيد كه به نسبت به كلمه مورد جستجو، نشان داده شوند.
  • حتي مي توانيد مانند گوگل، كلمه هاي مشابه را پيشنهاد كنيد كه به كاربران در جستجو كمك بسياري خواهد كرد.

3. از آيكن هاي بزرگ و واضح استفاده نماييد

بهترين الماني در طراحي سايت كه مي تواند توجه كاربران را به خود جلب كند، آيكن ها مي باشند. بنابراين سعي كنيد از عكس يا آيكن هاي بزرگ و واضح در فروشگاه اينترنتي خود منظور افزايش نرخ سايت، استفاده كنيد. آيكن ها در مكان هاي مختلفي مي توان به كار برد، مثلا معرفي شبكه هاي اجتماعي يا آيكن هايي كه براي ادامه مطلب مي توانند كاربر را ترغيب كنند. هرچه آيكن هاي به كار رفته بزرگتر و قابل ديدتر باشند، كاربر به راحتي مي تواند از آن ها استفاده كرده و از پيمايش در فروشگاه اينترنتي شما، لذت بيشتري خواهد برد.

4. قرار دادن نقد و بررسي محصولات

قرار دادن نقد محصولات به كاربران براي تصميم گيري بهتر در هنگام خريد كالا، كمك بسياري خواهد كرد. كاربران قبل از اقدام به خريد نهايي، نقد و نظرات بقيه كاربران را مطالعه مي كنند و سپس آن محصول را خريد مي كنند. پس خيلي مهم است كه شما در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي خود، حتما اين مساله را در نظر بگيريد. اين مورد كمك بسياري مي تواند از افزايش نرخ سايت داشته باشد.

5. دكمه " افزودن به سبد خريد" را در اندازه و مكان مناسب قرار دهيد

هيچ چيزي بدتر از وارد شدن به يك فروشگاه بزرگ كه از محصولات زيادي خريداري مي كنيد ولي هيچ گونه سبدي براي حمل اين ها وجود ندارد، نيست. در فروشگاه اينترنتي هم به همين صورت است، اولا اضافه كردن "سبد خريد"، مي تواند حس واقعي خريد كردن از فروشگاه واقعي را به كاربر تلقين كند و بعد اينكه كاربران در هنگام ثبت نهايي، مي توانند محصولي را از انتخاب آن پشيمان شده اند را حذف كنند.

هر كدام از موارد بالا شايد به طور مستقيم نتواند اما به صورت غير مستقيم باعث افزايش نرخ سايت مي شود. اين نرخ در نهايت رضايت كاربران را به دنبال دارد. پس خيلي مهم است كه در طراحي فروشگاه اينترنتي موارد حتما در نظر بگيريد، مخصوصا اينكه الان در سال 2017 هستيم و هرروز شاهد افزايش فروشگاه اينترنتي مي باشيم.

در ادامه اين مقاله ميخواهيم نكات طلايي و كاربردي از اصول طراحي يك فروشگاه اينترنتي يا همان طراحي سايت فروشگاهي را به شما عزيزان ارائه دهيم پس افتخار دهيد و با ما همراه باشيد.

۱- طراحي فروشگاه اينترتي بايد به گونه باشد كه در شرايطي كه سرعت اينترنت پايين و كند مي باشد، اصطلاحا وب سايت بالا بيايد و صفحه فروشگاه اينترنتي شما لود شود و كاربران به ان دسترسي داشته باشند. يعني اهميت سرعت سايت شما بسيار بالاست و هم از نظر سئو سايت شما و همچنين جهت جذب كاربر و تبديل آن به مشتري فروشگاه ما حائز اهميت مي باشد. براي اينكه اهميت سرعت فروشگاه اينترنتي براي شما ملموس باشد به اين مثال توجه فرماييد. فرض كنيد شما در حال جستجوي يك محصول براي خريد از فروشگاه آنلاين هستيد اولين كاري كه شما انجام ميدهيد جستجوي نام محصول يا عبارات مرتبط با آن مي باشد. پس از جستجو در گوگل، در صفحه اول گوگل ۱۰ لينك سايت به شما نمايش داده مي شود و كاري كه شما انجام ميدهيد اين است كه از بين اين ۱۰ سايتي كه نمايش داده شده تعداد ۳ يا ۴ يا بيشتر را در پنجره اي جديد باز مي كنيد اتفاقي كه رخ ميدهيد اين است كه شما منتظر باز شدن اين سايت ها مي مانيد و به محض اينكه اولين سايت لود شد و صفحه آن بالا آمد شما به آن سايت يا فروشگاه اينترنتي وارد مي شويد پس وب سايتي برنده شده است كه حتي ۱ ثانيه زودتر بالا آمده و صفحه آن لود شده است پس سرعت فروشگاه اينترنتي شما حتي ۱ ثانيه هم ارزشمند است. معرفي ابزارهاي تست سرعت وب سايت

تست سرعت سايت فروشگاهيتست سرعت سايت فروشگاهي

۲-يكي از راه هاي داشتن سايت موفق كه به فكر مخاطبين خودشون هستن استفاده از تصاوير كم حجم از محصولات مثل ۱۰ تا ۲۰ كيلو بايت است اين كار باعث لود شدن سريع تصاوير سايت شما و همچنين خوشنودي مخاطبين سايت شما ميشود چنانچه سايت فروشگاهي شما در كمترين زمان ممكن لود نه شود نتيجه كار ترك بازديد كننده ها و افت ترافيك وب سايت ميشود.

۳-هميشه سعي كنيد از تصاوير مناسب براي سايت خود استفاده كنيد زيرا استفاده از تصاوير كه بيشترين شباهت را با محتواي سايت وموضوع فعاليت ان دارا باشد باعث راحتي كاربران و ارزشمند شدن سايت شما نزد گوگل ميشود.

۴-در طراحي سايت فروشگاه اينرنتي هميشه سعي كنيد از رنگ هاي با طبع گرم و دلپذير كه حس اعتماد به كاربر القا ميكند و باعث جذب كاربران مي شود استفاده شود، استفاده از رنگ هاي تند جيغ يا زننده كه باعث از دست دادن كاربران مي شود هرگز استفاده نكنيد. مبحث مربوط به UX تجربه كاربري را نيز جدي بگيريد.

تعريف UX تجربه كاربريتعريف UX تجربه كاربري

۵-بهتر است در طراحي وب سايت فروشگاهي خود براي قسمت هدينگ سايت از فونت هاي مناسب استفاده كنيد مانند serif و براي متن هاي داخل سايت از فونت sans –serif استفاده كنيد زيرا اين گونه فونت ها خواندن را آسان تر مي كند و براي كابران شما جذاب است. در طراحي فروشگاه اينترنتي حرفه اي بهتر است از ۲ الي۳ فونت براي نوشتن محتواي داخل سايت استفاده شود كه به چشم نواز بودن سايت شما مي افزايد و باعث احساس راحتي بيشتر كابران شما در برقراري ارتباط با وب سايت مي شود.

۶- براي استفاده از تبليغات در سايت فروشگاهي خودتان، هوشيار باشيد زيرا زياده روي دراين كار باعث افت بازديدكندگان سايت مي شود. چرا؟ چون كاربران براي ديدن تبليغات به سايت شما نيامدند و هدف آنها كسب اطلاعات مفيد ازمحتواي وب سايت شماست پس اگر تبليغات شما انها را آزار دهد بايد انتظار ترك سايت را از انها داشت، در اينصورت شما شانس خود را هم براي جذب بازيد بيشتر، وهم كسب درآمد بيشتر از دست مي دهيد. و يك توصيه ديگر اينكه هرگز از تبليغات صفحات بازشونده (پاپ آپ) استفاده نكنيد زيرا اينگونه تبليغات بيشترين ضرر را به سايت فروشگاهي شما ميزنند و مبلغي كه بابت قرار دادن آنها در سايت خود دريافت نموده ايد در مقابل ضرري كه از بابت از دست دادن كاربرانتان متحمل آن شده ايد ارزشي ندارد.

۷-بهترين كار براي تبليغات در سايت فروشگاهي خود، استفاده از بنر ساده، بدون چشمك زن در اندازه هاي كوچك با بيشترين ارتباط به زمينه فعاليت خود مي باشد زيرا تنها تبليغات مفيد هستند كه ديد ميشوند.

۸-طراحي فروشگاه اينترنتي خود را براي همه مروگر ها طراحي كنيد نه براي دو مدل از مروگر هاي به روز اين گونه باعث ازار بازديد كنندگان خواهد شد و به شدت ميزان بازديد سايت شما را پايين ميكشد.

طراحي سايت ريسپانسيوطراحي سايت ريسپانسيو

۹- صفحه فروشگاه اينترنتي خود را به گونه طراحي كنيد كه خود را با صفحه ي وسيله اي كه كاربر از آن استفاده ميكند تطبيق دهد. به اين كار در برنامه نويسي وب سايت واكنشگرا (ريسپانسيو) ميگويند. شما با اعمال طراحي ريسپانسيو در طراحي وب سايت فروشگاهي يا طراحي فروشگاه اينترنتي خود ميتوانيد حتي كاربراني كه براي وبگردي از تلفن هاي همراه و يا تبلت ها استفاده ميكنند نيز جذب كنيد.گوگل در آخرين اطلاعيه خود اعلام كرد كه بيش از ۵۱ درصد از كساني كه به طور روزانه از اينترنت استفاده ميكنند به وسيله تلفن همراه و تبلت ها به اينترنت متصل شده اند و اين اولين باري است كه كاربران موبايل از كاربران كامپيوتر هاي شخصي و لپتاب ها در اين امر پيشي ميگيرند و اين خود عامل محركي است كه به شما براي ريسپانسيو كردن سايت در طراحي سايت فروشگاه خود، انگيزه كافي را منتقل مي نمايد.

۱۰- محتواي سايت فروشگاهي خود را به گونه توليد كنيد كه داراي مخاطبين خاص باشد و براي ان ها مفيد و پر محتوا بوده و قابل بهره برداري باشد.هر چه مطالب دا خل سايت مفيد باشيد باعث افزايش بازديد وب سايت شما مي شود. مقاله آموزش توليد محتواي با كيفيت به شما كمك ميكند تا بهترين محتوا را براي فروشگاه اينترنتي خود توليد نماييد.

توليد محتواي با كيفيتتوليد محتواي با كيفيت

۱۱- يكي از لازمه يك فروشگاه اينترنتي خوب اين است كه بايد بدانيد از چه نرم افزار هاي و چه نوع زبان برنامه نويسي استفاده كنيد.

۱۲- پروپوزال مناسب انتخاب كنيد يكي از بزرگ ترن مشكلات براي كارفرما ها اين است كه دقيقا نميدانند به چه وب سايتي با چه نوع گرافيكي نياز دارند كه متخصصين سئو پس از برسي كسب و كار و خواسته كار فرما با دادن پروپوزال مناسب كمك و ياري مي كندد.پروپوزال: در لغت به معني پيشنهاد است و در واقع مي توان با آن ماكت و اسكلتي از كار اصلي را ارائه داد.‌همچنين براي تصويب يك طرح پژوهشي و تامين اعتبار آن، لازم است تا پژوهشگر قصد پژوهشي خود را در پيشنهاد طرح پژوهشي (پروپوزال Proposal) به اطلاع افراد ذيربط و كساني كه اعتبار مالي طرح را تامين مي كنند برساند. كارفرما با در دست داشتن پروپوزال طراحي سايت فروشگاهي ميتوانند بهترين انتخاب را از بين شركت هاي طراحي سايت داشته باشند.

۱۳- مهم ترين موارد در طراحي فروشگاه اينترنتي اين است كه محصولات حتما دسته بندي شوند تا كاربران به راحتي بتواندد محصول مورد نظر خود را پيدا كنند.

۱۴- هميشه به ياد داشته باشيد در طراحي فروشگاه اينترنتي بايد مشخصات كامل محصول و همچنين محصولات مشابه اين محصول در توضيحات كامل محصول قرار گيرد.

۱۵- طراحي سايت فروشگاهي بايد به گونه باشد كه بخش پرداخت الكترونيكي داشته باشد و براي مشترياني كه خريداري كرده اند، بايد فاكتور خريد صادر كرد.

۱۶- ديگر عوامل مهم در طراحي وبسايت فروشگاهي اين است كه نحوه ارسال محصول به مشتري بايد مشخص باشد. و وب سايت شما بايد داراي پشتيباني ۲۴ساعته باشد تا در هر زمان بتواند پاسخگوي مشتريان خود باشيد.

طراحي وب سايتطراحي سايت

نتيجه گيري

در حال حاضر، خريد كردن به روش اينترنتي بسيار گسترش يافته و پيشرفت كرده است و هر روز در حال گسترش است مشتريان بيشتري جذب اين نوع خريد مي شوند. تنها نكته مهم در اين جا اين است كه براي طراحي فروشگاه اينترنتي بايد اصول و قواعدي كه براي آن وجود دارد رعايت شود.

در آخر من نكات كليدي براي طراحي فروشگاه اينترنتي را براي شما ليست كرده ام. اميدوارم برايتان مفيد باشد

۱۵ نكته مهم در طراحي فروشگاه اينترنتي

وقتي حرف از راه اندازي يك سايت فروشگاه اينترنتي ميزنيم بايد به اين نكته توجه كنيم كه طراحي بصري و شيوه چيدمان محصولات مهمترين عامل موفقيت يا شكست پروژه است، جدا از اينكه روي چه پلتفورمي كار ميكنيم و با چه زبان برنامه نويسي به طراحي يك فروشگاه مشغول هستيم بايد در نظر داشته باشيم كه يك فروشگاه اينترنتي دقيقا ميتواند مانند يك مغازه در فضاي فيزيكي مورد توجه يا عدم توجه مخاطبين و مشتريان قرار گيرد و دليل آن هم به ۱۵ اصل كليدي برميگردد.

هنر شما در طراحي فروشگاه اينترنتي را ميتوان در يك جمله خلاصه كرد ” تبديل بازديد كننده به خريدار ” حتما براي شما هم پيش آمده كه به فروشگاهي در بازار واقعي مراجعه كنيد و به هر دليلي از خريدن كالايي پشيمان شويد و براي فرار از دست فروشنده بهانه اي جور كنيد .

جمله معروف ” من ميرم يه دوري ميزنم و برميگردم ” به معني اين است كه شما هرگز به آن مغازه برنميگرديد .

تصور كنيد كه شما وب سايت فروشگاهي جذاب و دوستانه اي داريد و مشتريان به سادگي قادر به مقايسه و دريافت اطلاعات لازم و مفيد براي تصميم گيري در خريد خود هستند . آن ها با كوتاهترين و ساده ترين مسير به سمت انتخاب محصول مورد نظرشان هدايت شده و آن را به سبد خريد خود اضافه ميكنند .

محصولات داراي دسته بندي و تصاوير باكيفيتي هستند .

امكانات اضافي، دست و پا گير و گيج كننده در فروشگاه اينترنتي شما وجود ندارد . امكان تعويض يا عودت دادن كالا طبق شرايطي وجود دارد و سايت شما نيز تمامي نمادهاي اعتماد و درگاه هاي پرداخت الكترونيك را داراست . اگر شما مشتري فروشگاه خودتان بوديد از آن خريد نميكرديد ؟
در ادامه به پانزده شاه كليد موثر در تبديل مخاطب به مشتري خواهيم پرداخت .

طراحي فروشگاه اينترنتي

۱ – فروشگاه اينترنتي خود را تميز، خلوت و طبقه بندي شده طراحي كنيد

درست است كه شما در فروشگاهتان كالاي فيزيكي عرضه نميكنيد و صرفا تصوير آن را به نمايش ميگذاريد ولي همين تصاوير هم اگر بي نظم و به طور اتفاقي كنار هم چيده شده باشند قابليت انتخاب و تصميم گيري را از مشتري ميگيرند و نرخ تبديل بازديد كننده به خريدار را كاهش ميدهند.

محصولات را به دقت برچسب گذاري كنيد به طوري كه توضيحات در مورد محصول و قيمت آن به آساني در ديد و دسترس باشد.

از چيدن پرتعداد محصولات با عكس هاي ريز در ادامه همديگر پرهيز كنيد.

به مشتري مجال نفس كشيدن بدهيد . به خصوص صفحه اول را زياد شلوغ و بي نظم طراحي نكنيد دليلي ندارد كه تمام محصولات شما جلوي ويترين باشد اجازه بدهيد مشتري از داخل فروشگاه هم ديدن كند.

شما براي انتخاب كالا ميتوانيد نقش يك مشاور و راهنماي خوب را بازي كنيد. منوهاي صفحه اصلي مهمتر از آن چيزي هستند كه فكر ميكنيد.براي محصولات سرفصل تعيين كنيد و هريك را در منوي مرتبط با خودش قرار دهيد .
محصولات كمتر با عكسهايي بزرگتربه جاي عكسهاي كوچك در رديفهاي طولاني

فروشگاه هاي اينترنتي مشخصه هاي خاص خود را دارند بطوريكه بگونه اي طراحي شده اند تا كاربران تنها يك را انجام دهند – خريد آنلاين يا اينترنتي. طراح وب سايتي كه ميخواهد چنين وب سايت هايي را طراحي كند مي بايست معيارهاي فروش اينترنتي گوناگوني را مد نظر داشته باشد. در اين مقاله تلاش ما بر آن است تا نگاهي اجمالي به برخي از جنبه هاي مهمي كه در طراحي يك فروشگاه اينترنتي مد نظر گرفته مي شوند بياندازيم.

بسياري از شماها احتمالا قبلا اين سوال در ذهنتان بوجود آمده است كه چرا طراحي سايت فروشگاهي مي باشد با طراحي سايت شركتي هاي ديگر متفاوت مي باشد. چنين وب سايت هايي مي بايست جذاب، سازمان يافته و منسجم باشند و از رنگ هاي درستي كه مناسب روحيه وب سايت هستند استفاده شود. نگاهي دقيقتر به فروشگاه هاي اينترنتي موفق، مفهوم تفاوت هاي ميان فروشگاه هاي اينترنتي موفق را نشان مي كند.

يك فروشگاه اينترنتي مي بايست از مباني فروش خاصي پيروي كند:

  • 1. دادن روحيه نشاط به كاربران حين خريد اينترنتي
  • 2. اطمينان حاصل كنيد كه وب سايت تان اطلاعات كافي در خصوص اينكه صاحبان اين سايت چه كساني مي باشند و چرا اين وب سايت و صاحبان آن افراد اميني هستند ارائه مي دهد.
  • 3. استفاده از سايت بايد براي همگان راحت باشد. اگر نيست، خريداران به سمت رقبايتان خواهند رفت.


اين اصول، اصول جديدي نمي باشند. همه ما با اين اصول از طريق تجربيات روزمره خود در فروشگاه ها، مغازه ها و مراكز خريدي كه منتظر باز شدن درب توسط مشتريان هستند، آشنايي داريم. معضل اساسي براي يك طراح وب سايت آنست كه چطور اين روشهاي فروش مرسوم را در يك وب سايت، فروشگاه اينترنتي، و يك دنياي مجازي به نام اينترنت پياده سازي كند.

من مطمئنم كه همه شما متوجه شده ايد كه قسمت پخت اكثر شيريني فروشها، در دورترين بخش شيرني فروشيها قرار دارند ولي همچنان بوي شيريني تازه، از درب ورود به مشام ميرسد (حتي برخي اوقات، آنها از هواكشهايي براي پخش كردن بوي شيريني به بيرون استفاده مي كنند). آنها اينكار را به عمد انجام مي دهند. فروشنده ها از حس بويايي براي جذب مردم و كشاندن آنها به فروشگاه هايشان استفاده مي كنند جاييكه انواع و اقسام كالاها و اجناس اغوا كننده وجود دارد - همانند همان مثال شيريني فروشي.

كات طلايي در طراحي فروشگاه اينترنتي

طراحي فروشگاه اينترنتي در مقايسه با ساير انواع طراحي سايت بسيار متفاوت است. در واقع سايت تجارت الكترونيك، محيطي براي خريد و فروش محصولات مورد نظر شما است و در حقيقت بستر كسب و كار شما محسوب مي شود بنابراين در طراحي سايت آن بايد دقت نماييد.

آيا تمايل به طراحي فروشگاه اينترنتي داريد؟ قبل از اينكه شما طراحي سايت خود را تكميل نماييد و محصول در وب سايت خود وارد كنيد بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه در فروشگاه اينترنتي ، كاربر بايد حسي مشابه تجربه خريد از يك فروشگاه واقعي را داشته باشد.

خريد آنلاين مي تواند براي بسياري از افراد ترسناك به نظر برسد، بناراين خود را جاي مشتريان خود بگذاريد، تلاش كنيد تا طراحي فروشگاه اينترنتي را به گونه اي انجام دهيد كه خريد براي مشتريان آسان و راحت باشد. علاوه بر اين اطمينان و جلب اعتماد كاربران نيز از مهم ترين فاكتورهايي است كه در هنگام طراحي سايت به ويژه طراحي فروشگاه اينترنتي به آن توجه نماييد.

نكات طلايي در طراحي فروشگاه اينترنتي

تصاوير واضح و شرح كامل در مورد خصوصيات محصول مي تواند تاثير به سزايي بر روي كاربر بگذارد. توجه داشته باشيد كه مشتريان در هنگام خريد اينترنتي به محصول دسترسي ندارند و نمي توانند آن را از نزديك بررسي كنند، از اين رو ارائه مشخصات كلي محصول و تصاوير مختلف از تمام قسمت هاي كالا موجب مي شود تا كاربر و مشتري ، اطمينان بيشتري از خريد اينترنتي كسب كند.

به خاطر داشته باشيد كه جلب رضايت مشتري و كاربر اولين و اصلي ترين هدف طراحي فروشگاه اينترنتي است كه مي تواند به كسب و كار شما رونق ببخشد و موجب توسعه و محبوبيت طراحي سايت و فروشگاه اينترنتي شما شود، بنابراين بايد به آن دقت ويژه كنيد. شركت طراحي سايت مبنا قادر به طراحي فروشگاه اينترنتي استاندارد و كاملا اصولي است كه با اعمال فاكتورهاي سئو و بهينه سازي سايت در مبنا و اساس طراحي سايت ، مي تواند تا حد زيادي به بهبود و پيشرفت كسب و كار شما كمك نمايد. در صورت تمايل به مشاوره طراحي سايت و سئو با مشاوران ما در تماس باشيد.

مسير فرضي در وب سايت شما

اين مسير فرضي چيست و چطور مي توان چنين مسيري را در وب سايت تان رسم كرد؟ مسير، راهي مي باشد كه بازديد كننده را به سمت عملياتي كه شما دوست داريد بازديد كنندگان انجام دهند، هدايت خواهد كرد... يعني خريد آنلاين و اينترنتي. برخلاف مثال شيريني فروشي، وب سايت ما بو ندارد. در وب سايت ها، فاصله ميان هر نقطه تا هر نقطه ديگر، همواره يكسان ميباشد، و در نتيجه بر خلاف مثال شيريني فروشي، خروجي همواره و هميشه دم دست ميباشد.

در يك وب سايت، مي توان كالاها را در هر زماني كه فكر ميكنيد مناسب هست به مشتريان خود نشان دهيد، ولي اينكار را مي توان مرحله به مرحله و با آرامش بيشتري انجام داد تا مشتري را بيشتر به هيجان آوريد (درست مثل بوي شيريني در يك شيريني فروشي).

همانطور كه ديده مي شود، گذاشتن كالاها در يك فروشگاه اينترنتي، بسيار ساده تر از اجاره كردن جا، بازكردن سوپر ماركت، و قرار دادن كالاها مي باشد. ولي با وجود اين، فروش اينترنتي بسيار سخت تر از فروش در دنياي واقعي مي باشد.

يك فروشگاه اينترنتي كه بخوبي طراحي شده است، مشتريان را نهايتا با يك يا دو كليك به صفحه مناسب هدايت مي كند. برخي از طراحان وب سايت از روشهايي استفاده مي كنند كه در طراحي سايت هاي غير فروشگاهي هيچگاه بكار نخواهند رفت.

فروش اينترنتي، فروشگاه اينترنتي نيست

هر كسي حداقل يكبار هم كه شده وب سايت هايي را بر پايه يك متن يا نامه ديده است. در صفحات اين وب سايت ها، تنها لينك هايي به فرم سفارش ديده مي شود. چنين وب سايت هايي كه تنها بر پايه يك نامه و لينك به درخواست خريد مي باشند، مرسوم ترين نوع فروشگاه هاي اينترنتي نمي باشند چرا كه آنها معمولا تنها يك محصول را مي فروشند. اين شيوه به طراحان وب سايت ها اجازه مي دهد تا با بزرگ جلوه دادن اصل كليك كردن بر روي يك لينك، آن را نوعي مزيت نشان دهند. نشان دادن ويژگيهاي مختلف محصول به مشتريان تنها راهي زيركانه براي افزايش شانس كليك كردن مشتريان بر روي دكمه سفارش محصول هر چند خط به چند خط مي باشد.

چنانچه مشتري در يك مرحله هنوز متقاعد به خريد نشده است، همچنان مي تواند به خواندن ادامه دهد و نظرات مشتريان ديگر را نيز در خصوص آن محصول در وب سايت بخواند. چه باور داشته باشيد چه باور نداشته باشيد، وب سايت هاي تك مقاله اي هنوز واقعا فروش خوبي دارند.

فروشگاه اينترنتي چيست؟

فروشگاه اينترنتي، بايد بيشتر از يك محصول را ارائه دهد. البته افزايش تعداد محصولات، بر پيچيدگي وب سايت نيز مي افزايد. فروشگاه هاي اينترنتي پيچيده، از روشهاي گوناگوني استفاده مي كنند تا بهترين محصولات انتخاب شده را براي ارائه به مشتريان نشان دهند. و اين محصولات انتخاب شده، براي هر مشتري نسبت به مشتري ديگر متفاوت مي باشد و به اصطلاح فروشگاه براي هر مشتري خصوصي ميشود. روشهاي خصوصي سازي قسمت عمده از يك فروشگاه اينترنتي را تشكيل ميدهد.

ولي به هر حال اين مطلب خارج از بحث اين مقاله ميباشد. هوشمندي روشهاي انتخاب شده براي خصوصي سازي يك فروشگاه اينترنتي، تاثير عمده اي در طراحي آن مي گذارد. اولين سازماني كه از اين روش استفاده كرد، amazon.com بود كه كتابهايش را بر مبناي سفارشات گذشته آن بازديد كننده و تركيبي از آمارهايي كه در خصوص علايق آن بازديد كننده از كتابهاي ديگر و مدت زمان خواندن مقدمه هاي كتاب هاي مورد علاقه بازديد كننده، در جلوي چشمانش قرار مي داد. امروزه هدف پيشگويي آنست كه چه چيزي را در اولين بازديد به مشتريانمان و بازديدكنندگان ارائه دهيم.

طراحي فالب فروشگاه اينترنتي

طراحي وب سايت فروشگاه اينترنتي، طراحي قالب را نيز شامل ميشود. يكي از مهمترين موضوعات آنست كه چه جايي از صفحه را بازديد كننده در نگاه اول خواهد ديد. تحقيقات زيادي روي اين موضوع صورت گرفته است. اكثر اين تحقيقات نشان مي دهند كه در وب سايت هاي انگليسي زبان، قسمت وسط سمت چپ بعلاوه وسط صفحه و در وب سايت هاي فارسي زبان، قسمت وسط سمت راست بعلاوه وسط صفحه اولين جايي هستند كه نگاه هاي بازديد كننده را به خود جلب ميكنند.

با استفاده از اين روش، طراحان وب سايت ها تلاش مي كنند تا مسير حركت چشمان بينندگان را به سوي خود جلب كنند درست همانند همان كاري كه يك شيريني فروش، با بوي شيريني اينكار را انجام مي دهد. يك طراح حرفه اي فروشگاه اينترنتي، بخوبي مي داند چه طرحي را طراحي كند تا نگاه ها را بسوي خود معطوف كند.

چنانچه قصد داريد تا فروشگاه اينترنتي را باز كنيد يا قبلا چنين فروشگاهي را دارا مي باشيد، اطمينان حاصل كنيد كه مباني فروش آنلاين و اينترنتي را بخوبي مي دانيد. با يك طراح وب سايت مجرب مشورت كنيد. ترجيحا شخصي كه تجربه اي طولاني در فروشگاه هاي اينترنتي دارد.

امروزه مشتريان فروشگاه آنلاين بسيار گسترده تر از مشتريان مغازه ها و فروشگاه هاي سنتي ديگر شده اند. اكثر كمپاني ها شيوه تجارت خود را تغيير داده اند چرا كه مردم ديگر وقت خود را صرف رفت و آمد هاي طولاني و پردردسر نمي كنند. بيشتر ترجيح مي دهند با يك كليك، محصول مورد نظرشان را در خانه دريافت كنند. گسترش اينترنت، تجارت هاي سنتي را كم رنگ كرده و جاي آن ها را به فروشگاه آنلاين داده است. طراحي فروشگاه آنلاين و راه اندازي آن در گذشته با امكانات كمتر و مشكلات بيشتر رو به رو بود. اما در حال حاضر كه اعتماد مردم به فروشگاه هاي آنلاين جلب شده است، نداشتن آن باعث مي شود از رقبا عقب بمانيد.

پس وقت آن رسيده است كه به دنبال راه اندازي و طراحي فروشگاه اينترنتي باشيد. قبل از اين كه به طراحي فروشگاه آنلاين اقدام كنيد، بايد اصول اوليه اين كار را بدانيد تا فروشگاهي را راه اندازي كنيد كه در بازار رقابت از رقباي جدي كه وجود دارد عقب نماند و شكست نخورد.رقبايي كه در اين بازار بزرگ و جديد وجود دارد، بسيار قوي عمل مي كنند و كار را براي شما دشوار خواهند كرد و جاي هيچ گونه اشتباهي برايتان نمي گذارند. البته نگران نباشيد. شكست خوردن و شروع دوباره است كه شما را موفق مي كند.
با گرين وب همراه باشيد تا مراحل راه اندازي و طراحي فروشگاه آنلاين را بررسي كنيم.

نكات مهم در طراحي فروشگاه اينترنتي را در اين مطلب براي شما بيان مي كنيم تا با تسلط و دانش بيشتري به اين كار بپردازيد و كيفيت كارتان بهبود پيدا كند. طراحي سايت فروشگاهي يكي از انواع طراحي سايت است كه طرفداران و همچنين كاربرد بسيار زيادي دارد. در اين مطلب به نكات مربوط به اين نوع از طراحي سايت مي پردازيم.

همه ي ما تجربه ي حضور در يك فروشگاه آنلاين را داشته ايم. سايتي كه قابليت خريد و فروش اينترنتي را براي ما فراهم مي كند و مي توانيم تمام پروسه ي يك خريد را در آن تجربه كنيم. بعد از آن كه شما يك كالا را در گوگل جستجو كرديد و وارد يك فروشگاه آنلاين شديد، با ديدن و مطالعه ي تصاوير و توضيحات مربوط به آن كالا در صورت تمايل به بخش خريد و سپس پرداخت و … خواهيد رفت. يك فروشگاه آنلاين بايد نكات و موارد زيادي را به صورت با كيفيت دارا باشد تا كاربر مجاب به خريد كردن شود. صفحات فرود، Call To Action ها و … همه مواردي هستند كه بر اين امر تاثير دارند. در ادامه نكاتي براي بهبود اين شرايط و موارد بيان خواهيم كرد.

  1. اجازه دهيد كه مشتريانتان آن گونه كه مي خواهند به جستجو بپردازند. فيلترها و روش هاي دقيق كردن جستجو را براي آن ها فراهم كنيد تا با كيفيت بهتري به جستجو بپردازند و اين كار برايشان ساده تر باشد. اين مورد را با توجه به نوع كالا بايد مشخص كنيد، به عنوان مثال براي لباس مي توانيد فيلتر هاي اندازه، جنس و قيمت را بگذاريد.
  2. به كاربران در هر صفحه اجازه دهيد كه فيلترهاي انتخابي را تغيير دهند. به عنوان مثال اگر يك كاربر لباس هاي “بزرگ” را انتخاب كرده است شايد در لحظه تصميم بگيرد كه لباس هاي با اندازه متوسط را هم ببيند. به جاي اين كه كاربر را مجبور به استفاده از كليد بازگشت (Back) كنيد، اين امكان را براي او قرار دهيد تا در همان صفحه بتواند فيلترهاي از قبل انتخاب شده را تغيير دهد.
  3. نوار جستجو را در دسترس كاربران قرار دهيد. وقتي كه كاربر وارد يك صفحه شود و چيزي كه مي خواسته را پيدا نكند، و يا كارش با محتواي آن صفحه تمام شده باشد، بيشترين احتمالي كه وجود دارد آن است كه به جستجو بپردازد. پس براي حفظ رضايت و نگه داشتن كاربران در سايت همواره نوار جستجو را در دسترس آن ها قرار دهيد.
  4. اجناس تمام شده را از سايت خود حذف نكنيد! براي يك سايت فروشگاهي بهتر است كه شما هيچگاه صفحه ي مربوط به هيچ كدام از اجناس را پاك نكنيد. اگر موجودي انبارتان براي يك جنس به پايان رسيد، براي كاربران مشخص كنيد كه آن را موجود نداريد اما هرگز صفحه ي مربوط به آن را پاك نكنيد چرا كه كاربران اصلا از خطاهاي 404 و لينك هاي خراب و اشتباه خوششان نمي آيد و مسئله بر شخصيت كلي سايت شما تاثير منفي خواهد گذاشت.
  5. تصاوير با كيفيت بسيار مهم هستند! در تجارت الكترونيك اغلب امكان لمس كردن و يا ديدن كالا از نزديك وجود ندارد و اينجاست كه اهميت تصاوير چند برابر مي شود. كاربران با ديدن تصاوير از انواع و زواياي مختلف يك كالا آن را انتخاب مي كنند پس هرچه كيفيت تصاوير بالاتر و جذابيت آن ها بيشتر باشد، امكان جذب كاربران بيشتر خواهد بود.
  6. سبد خريد را در ديد و دسترس كاربر قرار دهيد. اول بايد اين را بدانيد كه كاربران اصلا دلشان نمي خواهد كه با انتخاب يك كالا مستقيم به صفحه ي پرداخت منتقل شوند. سبد خريد (كالاهاي انتخاب شده توسط كاربر) را در دسترس آن ها قرار دهيد تا بتوانند كالاهاي خود و همچنين هزينه و قيمت آن ها را ببينند. حضور سبد خريد در صفحه به اندازه ي نوار جستجو مهم است!
  7. كاربران را به خوبي هدايت كنيد و اين امكان را به آن ها بدهيد تا بتوانند تمام قسمت هاي سايت شما را ببينند. اين مورد به خصوص براي سايت هاي بزرگ اهميت بيشتري دارد. سايت هاي بزرگ تر با توجه به اينكه تعداد اجناس بيشتري دارند، مراجعين بيشتري را هم خواهند داشت و همين امر كار را براي آن ها سخت خواهد كرد. قرار دادن منوهاي مناسب، نمايش مطالب و اجناس مشابه و … از كارهايي است كه مي توانيد براي ناوبري و هدايت كاربران به شكلي مناسب استفاده كنيد. همچنين بهتر است محصولات را به صورت دسته بندي شده در بخش هاي مناسب قرار دهيد تا علاوه بر ساده ديده شدن، ساده هم پيدا شوند و كاربران به چالش كشيده نشوند.
  8. هزينه ي حمل و نقل و ارسال را در انتها ارائه نكنيد! بسياري از كاربران برايشان مهم است كه چه مقدار براي حمل و نقل و ارسال كالا بايد بپردازند. مي توانيد اين هزينه را براي هر محصول در صفجه ي خودش نمايش دهيد و ذكر كنيد تا كاربران را با كلافگي تا لحظه ي پرداخت منتظر نگذاريد!
  9. تمام جزئيات سايت را پيكسل به پيكسل بررسي كنيد! هميشه از خودتان بپرسيد چرا؟!! اين تنها سواليست كه هنگام طراحي يك سايت فروشگاهي لازم داريد به آن پاسخ دهيد! هركدام از اجزاء سايت را كه خواستيد تغيير دهيد دليل آن تغيير را براي خودتان مشخص كنيد. هركدام را هم كه نخواستيد تغيير دهيد، دليل عدم تغيير و حفظ آن را براي خود مشخص كنيد.
  10. سئوي سايت را در نظر بگيريد! با دقت ببينيد كه از تگ هاي H1 و H2 در كجا استفاده مي كنيد. تگ هاي H1 بايد شامل كلمات كليدي اصلي باشند تا صفحه را به درستي به موتورهاي جستجو معرفي كنند و همچنين تگ هاي H2 به بعد نيز خوانايي و كارايي صفحه براي كاربران را افزايش مي دهند. يادتان باشد كه بدون سئو اصلي ترين منبع جذب كاربران يعني موتورهاي جستجو مانند گوگل را از دست خواهيد داد…
  11. براي سايتتان شخصيت بسازيد! هرچقدر هم كه كارتان را با كيفيت انجام دهيد، سئو را رعايت كنيد و راهبري و هدايت كاربران را به خوبي انجام دهيد باز هم اگر سايتتان شخصيت خودش را نداشته باشد به دل كاربر نمي نشيند! بايد يك نشان و احساس از خودتان در ذهن كاربران و جامعه بسازيد. ظاهر خاص، كاربري جديد و خاص، نحوه ي ارائه ي اجناس منحصر به فرد و … از جمله موارديست كه مي تواند به سايت شما و برند شما شخصيت بدهد.
  12. شبكه هاي اجتماعي را فراموش نكنيد! امكان به اشتراك گذاري سايت و هر صفحه از سايتتان را ايجاد كنيد. البته بايد مواظب باشيد كه آيكون هاي مربوط به شبكه هاي اجتماعي، محتواي صفحه ي شما را تحت تاثير قرار ندهند و همچنين از طرفي آيكون ها آنقدر كوچك و يا مخفي نباشند كه از ديد خارج شوند و كارايي نداشته باشند!
  13. پيش نمايش مناسبي از محصولات براي كاربران تهيه كنيد. كاربران ممكن است بخواهند كه محصولات يك دسته به سرعت ببينند و از ميان آن ها مواردي كه خواستند را انتخاب كنند. نمايش كالاها و اجناس را به صورتي طراحي كنيد كه كاربر براي كسب اطلاعات اوليه و به دست آوردن يك ديد كلي نيازي به باز كردن صفحه نداشته باشد!
  14. خبرنامه ايجاد كنيد و كاربران را به ثبت نام در آن تشويق كنيد. براي تشويق كاربران به ثبت نام در خبرنامه مي توانيد از سياست هاي مختلف استفاده كنيد اما اين كار را حتما انجام دهيد چرا كه با اين اقدام مي توانيد كاربران را براي ديدن محصولات جديد به سايت بكشانيد و آن ها را از كارهاي جديدتان مطلع كنيد. داشتن يك ليست قوي از ايميل ها براي شما مهم است.
  15. صفحه را تميز و واضح نگه داريد! محصولات جديد و مهم را به صورت اسلايد و يا در قالب محصولات مشابه،پيشنهادات ويژه و … به كاربران معرفي كنيد. محصولات را با توضيحات كامل و به صورت جذاب به كاربران معرفي كنيد تا بلكه تمايل آن ها به محصولات ديگر شما نيز ايجاد شود.
  16. آنقدر خوب و با كيفيت به كاربرانتان خدمات دهيد تا به وجد بيايند و بابت شگفت انگيز بودن سايتتان از شما تشكر كنند! همچنين امكان بيان نظرات به صورت عمومي و خصوصي را براي كاربران فراهم كنيد تا بتوانند احساسي كه از سايتتان گرفته اند را بيان كنند.
  17. تغييرات محصول را به طور مستقيم به كاربر نمايش دهيد. به عنوان مثال ممكن است كه يك كاربر بخواهد پيراهني را بخرد كه چندين رنگ را دارا مي باشد. اگر در آن صفحه رنگي را انتخاب كرد پيراهن با همان رنگ به اون نمايش داده شود و اگر رنگ را تغيير داد در همان صفحه رنگ تغيير كند تا نمايش و تجربه ي آساني براي كاربر ايجاد شود.نكات مهم در طراحي فروشگاه اينترنتي
  18. حواس كاربران را پرت نكنيد! اين مورد به ويژه در صفحات مربوط به پرداخت بسيار مهم است. هنگامي كه كاربر را به صفحه ي پرداخت و يا تاييد خريد منتقل كرده ايد بگذاريد تمركزش را برروي كار اصلي بگذارد و با تبليغات اضافه و پر تحرك تمركزشان را به هم نزنيد تا احساس راحتي و آرام را در سايت شما تجربه كنند.
  19. امكان افزودن به سبد خريد را آسان و جذاب كنيد. اين يك قانون و قاعده ي ساده و در عين حال واضح است كه هرچه دكمه (Call To Action) مربوط به افزودن كالا به سبد خريد جذاب تر باشد، امكان اين كه يك كاربر مشكوك را راضي به خريد كند بيشتر خواهد بود.
  20. تماس با شما و پشتيباني! هرچه كاربر راحت تر و بي دردسرتر بتواند با شما به عنوان مدير سايت تماس برقرار كند، كيفيت سايت و احساسي كه براي كاربر مي سازيد بهتر خواهد بود. اطلاعات تماس را در ديد و دسترس كاربران قرار دهيد تا بتوانند در هر لحظه كه نياز داشتند با شما تماس بگيرند و آرامش خاطر داشته باشند.

نكاتي مهم در خصوص طراحي فروشگاه اينترنتي

يكي از مهمترين دلايل براي طراحي سايت افزايش بازاريابي اينترنتي و افزايش فروش و همچنين جلب رضايت كاربران وب سايت مي باشد با توجه به اين موضوع طراحي سايت فروشگاهي كه بتواند نيازهاي شما را برطرف كند لازم است.لازم به ذكر است كه طراحي يك فروشگاه اينترنتي بايستي جذاب تر و سازمان يافته تر از وب سايت هاي ديگر باشد زيرا در غير اين صورت كاربر از خريد كردن و همچنين بازديد از ساير بخش هاي سايت منصرف خواهد شد.

e-shop

از مهمترين نكات در طراحي فروشگاه اينترنتي تهيه ي امكانات كامل محصول،وارد كردن قيمت محصول و ساير اطلاعاتي كه بهتر است راجع به محصول داده شود قرار داده شود همچنين با اضافه كردن بخش راهنما با عنوان سوالات متداول (FAQ) مي توان سوالات اساسي كه راجع به محصول به نظر مي رسد ايجاد كرد در اين بخش مي توان با پيش بيني و پاسخگويي به مسائل و سوالات اساسي را جواب داد.

براي طراحي سايت فروشگاهي بهتر است از رنگهايي انتخاب شود كه روحيه ي كاربران را حين خريد اينترنتي افزايش دهد در غير اينصورت و كسل كننده بودن وب سايت كاربران سايت خود را از دست خواهيد داد.بهتر است در اين وب سايت ها محصولاتي را كه فكر مي كنيد مناسب هستند را به مشتريان نشان دهيد براي اين كار بهتر است مرحله به مرحله پيش رفت يك برنامه نويس خوب مي داند كه طراحي سايت مناسب با يك يا دو كليك كاربر را به هدف برساند همچنين آرامش در طول دوره ي خريد حفظ شود تا كاربر را به هيجان آوريد.

براي طراحي سايت مناسب كه شما را به اهداف خود برساند بهتر است كه به اين نكته مهم توجه داشت كه نگاه ها را به سمت مطلب خاصي جلب كنيم ؛ از آنجا كه قسمت وسط سايت و همچنين وسط سمت راست جلب توجه مي كند بهتر است از اين مكان ها استفاده ي مفيدي كرد. مثلا در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي رعايت اين موارد و توجه به اين قسمت ها بسيار حائز اهميت مي باشد.

از آنجا كه صفحه اصلي هر سايت از مهمترين صفحات مي باشد بايد از روشهايي جهت جلب و هدايت مشتري به ساير قسمت ها استفاده كرد يكي از اين روش ها لينك دادن به صفحه ي فروشگاه اينترنتي مي باشد با اين كار كاربر را به راحتي به قسمت خريد اينترنتي و امكانات شركت مورد نظر مي رساند.

نكات مهم طراحي سايت براي افزايش نرخ فروشگاه اينترنتي

نكاتي كه شما بايد در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي به منظور افزايش نرخ سايت و رضايت كاربر و افزايش فروش در فروشگاه اينترنتي استفاده كنيد معرفي شده است

فروشگاه اينترنتي

در فروشگاه اينترنتي، نرخ تبديل بالا هدف اصلي و نهايي مالكان آن ها مي باشد. اينكه فروشگاه اينترنتي شما كوچك يا بزرگ باشد هيچ تفاوتي ندارد، هدف اصلي شما بايد اول ايجاد يك فروشگاه اينترنتي مشتري محور باشد كه بتوانيد علاوه بر جذب مشتري وكاربران بيشتر، نرخ فروش خود را افزايش دهيد. مسلما بهترين راه براي دستيبابي به اين موفقيت، استفاده از جلوه بصري بسيار زيبا در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي است، كه در واقع مي توان گفت به كار بردن اصول رابط و تجربه كاربري در طراحي سايت مي باشد. منظور ما از جلوه هاي بصري فقط محدود به كار بردن المان هاي گرافيكي زيبا نيست، بلكه ساختار بندي، پيمايش آسان و غيره نيز داراي اثر خاص خود برروي جذب كاربر هستند.

جدا از توليد محتوا كه در بيشتر در مرحله بعدي يعني براي بازاريابي اينترنتي استفاده مي شود، در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي، رعايت اصول طراحي مي باشد. تا به حال حتما پيش خود فكر كرده ايد كه چرا فروشگاه هاي فيزيكي، بيشتر هزينه خود صرف چيدمان و ويترين مي كنند. آن ها مطمئنا پول زيادي براي اين كار ندارند، در واقع اين كار براي جلب كاربر مي كنند كه در واقع وارد فروشگاه شوند. اگر مغازه اي طراحي خوبي برخوردار نباشد، يك نوع حس بي اعتمادي مخصوصا از كيفيت كالاها به كاربران و مشتريان القا مي شود. در فروشگاه هاي اينترنتي هم همين مساله وجود دارد. نداشتن ساختار مناسب و المان هاي بصري جذاب و حرفه اي، مي تواند باعث شود كاربر سايت شما را سريعا ترك نمايد.

ولي خب، همانطور كه بيان كرديم منظور از سايت جذاب فقط به كار بردن المان هاي گرافيكي نيست، بلكه امروزه اين مساله منسوخ شده است. در طراحي سايت حرفه اي، المان گرافيكي بايد به صورت ساده و البته با ساختاربندي استفاده شوند و ديگر استفاده از فلش در سال 2017 كاملا منسوخ خواهد شد.

در اين مقاله آموزش طراحي سايت، قصد داريم كه شما چه نكاتي را براي ايجاد يك فروشگاه اينترنتي رعايت كنيد. اين و المان هاي گرافيكي و مواردي كه در بالا بيان گرديد، دقيقا چه چيزهايي هستند. نكاتي كه متسفانه هنوز هم توسط خيلي ها از طراحان رعايت نمي شود.

نكات لازم طراحي سايت در فروشگاه اينترنتي

1. طراحي رسپاسنيو كليد طلايي واصلي هر سايتي است

امروزه، رشد تكنولوژي اينقدر سريع است كه بتوانيم خودمان را با آن همسو نگه داريم، كار بزرگي كرده ايم. ديگر كمتر كسي را مي توان نيافت كه از گوشي هاي هوشمند يا تبلت، براي انجام كارهاي اينترنت استفاده نكند. خريد شارژ، خواندن روزنامه، خريد اينترنتي و غيره را به راحتي مي توان با گوشي و تبلت انجام داد. پس خيلي مهم است كه طرح فروشگاه اينترنتي شما در به صورت درست و بهينه در اين ابزارها نشان داده شود. همانطور كه مي دانيد، گوگل هم يكي از معيارهاي امتياز دهي به سايت را طراحي سايت رسپانسيو مي داند.

البته بعضي از مالكان اقدام به طراحي اپليكيشن مي كنند اما باز هم توصيه مي كنم كه حتما فروشگاه اينترنتي خود را به صورت رسپانسيو، طراحي كنيد.

2. جستجو در فروشگاه اينترنتي را بهينه و پيشرفته نماييد

جستجو بهينه و سريع در فروشگاه اينترنتي، مساله خيلي مهم است كه متسفانه توسط بيشتر مالكان به آن توجهي نمي شود. در واقع اين، يكي از مهمترين گزينه ها براي افزايش نرخ تبديل كاربر به مشتري واقعي مي شود. اگر كاربري نتواند در فروشگاه اينترنتي شما، محصولي را پيدا كند، آن را در باكس جستجو تايپ كرده و اگر در باكس جستجو به درستي نشان داده نشود، سايت شما را ترك خواهد كرد.

باكس جستجو بايد ساده باشد و از به كاربردن تكنيك هايي كه باعث سردرگمي كاربران مي شود، خودداري نماييد. توصيه مي شود كه نكات زير را در طراحي و قرار دادن جستجو در سايت در نظر بگيريد:

  • رنگ دكمه و دور باكس را متفاوت در نظر بگيرد تا توجه كاربر را بيشتر به خود جلب كند.
  • داخل باكس يك متن جهت راهنمايي كاربر براي نوشتن قرار دهيد. مثلا مي توانيد بنويسد كه كلمه كليدي خود را تايپ كنيد. به اين صورت هر كاربر به راحتي متوجه مي شود كه بايد فقط كلمه خود را تايپ كند نه يك عبارت.
  • از نظر برنامه نويسي و تگ، محصولات خود را بهينه كنيد كه به نسبت به كلمه مورد جستجو، نشان داده شوند.
  • حتي مي توانيد مانند گوگل، كلمه هاي مشابه را پيشنهاد كنيد كه به كاربران در جستجو كمك بسياري خواهد كرد.

3. از آيكن هاي بزرگ و واضح استفاده نماييد

بهترين الماني در طراحي سايت كه مي تواند توجه كاربران را به خود جلب كند، آيكن ها مي باشند. بنابراين سعي كنيد از عكس يا آيكن هاي بزرگ و واضح در فروشگاه اينترنتي خود منظور افزايش نرخ سايت، استفاده كنيد. آيكن ها در مكان هاي مختلفي مي توان به كار برد، مثلا معرفي شبكه هاي اجتماعي يا آيكن هايي كه براي ادامه مطلب مي توانند كاربر را ترغيب كنند. هرچه آيكن هاي به كار رفته بزرگتر و قابل ديدتر باشند، كاربر به راحتي مي تواند از آن ها استفاده كرده و از پيمايش در فروشگاه اينترنتي شما، لذت بيشتري خواهد برد.

4. قرار دادن نقد و بررسي محصولات

قرار دادن نقد محصولات به كاربران براي تصميم گيري بهتر در هنگام خريد كالا، كمك بسياري خواهد كرد. كاربران قبل از اقدام به خريد نهايي، نقد و نظرات بقيه كاربران را مطالعه مي كنند و سپس آن محصول را خريد مي كنند. پس خيلي مهم است كه شما در طراحي سايت فروشگاه اينترنتي خود، حتما اين مساله را در نظر بگيريد. اين مورد كمك بسياري مي تواند از افزايش نرخ سايت داشته باشد.

5. دكمه " افزودن به سبد خريد" را در اندازه و مكان مناسب قرار دهيد

هيچ چيزي بدتر از وارد شدن به يك فروشگاه بزرگ كه از محصولات زيادي خريداري مي كنيد ولي هيچ گونه سبدي براي حمل اين ها وجود ندارد، نيست. در فروشگاه اينترنتي هم به همين صورت است، اولا اضافه كردن "سبد خريد"، مي تواند حس واقعي خريد كردن از فروشگاه واقعي را به كاربر تلقين كند و بعد اينكه كاربران در هنگام ثبت نهايي، مي توانند محصولي را از انتخاب آن پشيمان شده اند را حذف كنند.

هر كدام از موارد بالا شايد به طور مستقيم نتواند اما به صورت غير مستقيم باعث افزايش نرخ سايت مي شود. اين نرخ در نهايت رضايت كاربران را به دنبال دارد. پس خيلي مهم است كه در طراحي فروشگاه اينترنتي موارد حتما در نظر بگيريد، مخصوصا اينكه الان در سال 2017 هستيم و هرروز شاهد افزايش فروشگاه اينترنتي مي باشيم.

در ادامه اين مقاله ميخواهيم نكات طلايي و كاربردي از اصول طراحي يك فروشگاه اينترنتي يا همان طراحي سايت فروشگاهي را به شما عزيزان ارائه دهيم پس افتخار دهيد و با ما همراه باشيد.

۱- طراحي فروشگاه اينترتي بايد به گونه باشد كه در شرايطي كه سرعت اينترنت پايين و كند مي باشد، اصطلاحا وب سايت بالا بيايد و صفحه فروشگاه اينترنتي شما لود شود و كاربران به ان دسترسي داشته باشند. يعني اهميت سرعت سايت شما بسيار بالاست و هم از نظر سئو سايت شما و همچنين جهت جذب كاربر و تبديل آن به مشتري فروشگاه ما حائز اهميت مي باشد. براي اينكه اهميت سرعت فروشگاه اينترنتي براي شما ملموس باشد به اين مثال توجه فرماييد. فرض كنيد شما در حال جستجوي يك محصول براي خريد از فروشگاه آنلاين هستيد اولين كاري كه شما انجام ميدهيد جستجوي نام محصول يا عبارات مرتبط با آن مي باشد. پس از جستجو در گوگل، در صفحه اول گوگل ۱۰ لينك سايت به شما نمايش داده مي شود و كاري كه شما انجام ميدهيد اين است كه از بين اين ۱۰ سايتي كه نمايش داده شده تعداد ۳ يا ۴ يا بيشتر را در پنجره اي جديد باز مي كنيد اتفاقي كه رخ ميدهيد اين است كه شما منتظر باز شدن اين سايت ها مي مانيد و به محض اينكه اولين سايت لود شد و صفحه آن بالا آمد شما به آن سايت يا فروشگاه اينترنتي وارد مي شويد پس وب سايتي برنده شده است كه حتي ۱ ثانيه زودتر بالا آمده و صفحه آن لود شده است پس سرعت فروشگاه اينترنتي شما حتي ۱ ثانيه هم ارزشمند است. معرفي ابزارهاي تست سرعت وب سايت

تست سرعت سايت فروشگاهيتست سرعت سايت فروشگاهي

۲-يكي از راه هاي داشتن سايت موفق كه به فكر مخاطبين خودشون هستن استفاده از تصاوير كم حجم از محصولات مثل ۱۰ تا ۲۰ كيلو بايت است اين كار باعث لود شدن سريع تصاوير سايت شما و همچنين خوشنودي مخاطبين سايت شما ميشود چنانچه سايت فروشگاهي شما در كمترين زمان ممكن لود نه شود نتيجه كار ترك بازديد كننده ها و افت ترافيك وب سايت ميشود.

۳-هميشه سعي كنيد از تصاوير مناسب براي سايت خود استفاده كنيد زيرا استفاده از تصاوير كه بيشترين شباهت را با محتواي سايت وموضوع فعاليت ان دارا باشد باعث راحتي كاربران و ارزشمند شدن سايت شما نزد گوگل ميشود.

۴-در طراحي سايت فروشگاه اينرنتي هميشه سعي كنيد از رنگ هاي با طبع گرم و دلپذير كه حس اعتماد به كاربر القا ميكند و باعث جذب كاربران مي شود استفاده شود، استفاده از رنگ هاي تند جيغ يا زننده كه باعث از دست دادن كاربران مي شود هرگز استفاده نكنيد. مبحث مربوط به UX تجربه كاربري را نيز جدي بگيريد.

تعريف UX تجربه كاربريتعريف UX تجربه كاربري

۵-بهتر است در طراحي وب سايت فروشگاهي خود براي قسمت هدينگ سايت از فونت هاي مناسب استفاده كنيد مانند serif و براي متن هاي داخل سايت از فونت sans –serif استفاده كنيد زيرا اين گونه فونت ها خواندن را آسان تر مي كند و براي كابران شما جذاب است. در طراحي فروشگاه اينترنتي حرفه اي بهتر است از ۲ الي۳ فونت براي نوشتن محتواي داخل سايت استفاده شود كه به چشم نواز بودن سايت شما مي افزايد و باعث احساس راحتي بيشتر كابران شما در برقراري ارتباط با وب سايت مي شود.

۶- براي استفاده از تبليغات در سايت فروشگاهي خودتان، هوشيار باشيد زيرا زياده روي دراين كار باعث افت بازديدكندگان سايت مي شود. چرا؟ چون كاربران براي ديدن تبليغات به سايت شما نيامدند و هدف آنها كسب اطلاعات مفيد ازمحتواي وب سايت شماست پس اگر تبليغات شما انها را آزار دهد بايد انتظار ترك سايت را از انها داشت، در اينصورت شما شانس خود را هم براي جذب بازيد بيشتر، وهم كسب درآمد بيشتر از دست مي دهيد. و يك توصيه ديگر اينكه هرگز از تبليغات صفحات بازشونده (پاپ آپ) استفاده نكنيد زيرا اينگونه تبليغات بيشترين ضرر را به سايت فروشگاهي شما ميزنند و مبلغي كه بابت قرار دادن آنها در سايت خود دريافت نموده ايد در مقابل ضرري كه از بابت از دست دادن كاربرانتان متحمل آن شده ايد ارزشي ندارد.

۷-بهترين كار براي تبليغات در سايت فروشگاهي خود، استفاده از بنر ساده، بدون چشمك زن در اندازه هاي كوچك با بيشترين ارتباط به زمينه فعاليت خود مي باشد زيرا تنها تبليغات مفيد هستند كه ديد ميشوند.

۸-طراحي فروشگاه اينترنتي خود را براي همه مروگر ها طراحي كنيد نه براي دو مدل از مروگر هاي به روز اين گونه باعث ازار بازديد كنندگان خواهد شد و به شدت ميزان بازديد سايت شما را پايين ميكشد.

طراحي سايت ريسپانسيوطراحي سايت ريسپانسيو

۹- صفحه فروشگاه اينترنتي خود را به گونه طراحي كنيد كه خود را با صفحه ي وسيله اي كه كاربر از آن استفاده ميكند تطبيق دهد. به اين كار در برنامه نويسي وب سايت واكنشگرا (ريسپانسيو) ميگويند. شما با اعمال طراحي ريسپانسيو در طراحي وب سايت فروشگاهي يا طراحي فروشگاه اينترنتي خود ميتوانيد حتي كاربراني كه براي وبگردي از تلفن هاي همراه و يا تبلت ها استفاده ميكنند نيز جذب كنيد.گوگل در آخرين اطلاعيه خود اعلام كرد كه بيش از ۵۱ درصد از كساني كه به طور روزانه از اينترنت استفاده ميكنند به وسيله تلفن همراه و تبلت ها به اينترنت متصل شده اند و اين اولين باري است كه كاربران موبايل از كاربران كامپيوتر هاي شخصي و لپتاب ها در اين امر پيشي ميگيرند و اين خود عامل محركي است كه به شما براي ريسپانسيو كردن سايت در طراحي سايت فروشگاه خود، انگيزه كافي را منتقل مي نمايد.

۱۰- محتواي سايت فروشگاهي خود را به گونه توليد كنيد كه داراي مخاطبين خاص باشد و براي ان ها مفيد و پر محتوا بوده و قابل بهره برداري باشد.هر چه مطالب دا خل سايت مفيد باشيد باعث افزايش بازديد وب سايت شما مي شود. مقاله آموزش توليد محتواي با كيفيت به شما كمك ميكند تا بهترين محتوا را براي فروشگاه اينترنتي خود توليد نماييد.

توليد محتواي با كيفيتتوليد محتواي با كيفيت

۱۱- يكي از لازمه يك فروشگاه اينترنتي خوب اين است كه بايد بدانيد از چه نرم افزار هاي و چه نوع زبان برنامه نويسي استفاده كنيد.

۱۲- پروپوزال مناسب انتخاب كنيد يكي از بزرگ ترن مشكلات براي كارفرما ها اين است كه دقيقا نميدانند به چه وب سايتي با چه نوع گرافيكي نياز دارند كه متخصصين سئو پس از برسي كسب و كار و خواسته كار فرما با دادن پروپوزال مناسب كمك و ياري مي كندد.پروپوزال: در لغت به معني پيشنهاد است و در واقع مي توان با آن ماكت و اسكلتي از كار اصلي را ارائه داد.‌همچنين براي تصويب يك طرح پژوهشي و تامين اعتبار آن، لازم است تا پژوهشگر قصد پژوهشي خود را در پيشنهاد طرح پژوهشي (پروپوزال Proposal) به اطلاع افراد ذيربط و كساني كه اعتبار مالي طرح را تامين مي كنند برساند. كارفرما با در دست داشتن پروپوزال طراحي سايت فروشگاهي ميتوانند بهترين انتخاب را از بين شركت هاي طراحي سايت داشته باشند.

۱۳- مهم ترين موارد در طراحي فروشگاه اينترنتي اين است كه محصولات حتما دسته بندي شوند تا كاربران به راحتي بتواندد محصول مورد نظر خود را پيدا كنند.

۱۴- هميشه به ياد داشته باشيد در طراحي فروشگاه اينترنتي بايد مشخصات كامل محصول و همچنين محصولات مشابه اين محصول در توضيحات كامل محصول قرار گيرد.

۱۵- طراحي سايت فروشگاهي بايد به گونه باشد كه بخش پرداخت الكترونيكي داشته باشد و براي مشترياني كه خريداري كرده اند، بايد فاكتور خريد صادر كرد.

۱۶- ديگر عوامل مهم در طراحي وبسايت فروشگاهي اين است كه نحوه ارسال محصول به مشتري بايد مشخص باشد. و وب سايت شما بايد داراي پشتيباني ۲۴ساعته باشد تا در هر زمان بتواند پاسخگوي مشتريان خود باشيد.

طراحي وب سايتطراحي سايت

نتيجه گيري

در حال حاضر، خريد كردن به روش اينترنتي بسيار گسترش يافته و پيشرفت كرده است و هر روز در حال گسترش است مشتريان بيشتري جذب اين نوع خريد مي شوند. تنها نكته مهم در اين جا اين است كه براي طراحي فروشگاه اينترنتي بايد اصول و قواعدي كه براي آن وجود دارد رعايت شود.

در آخر من نكات كليدي براي طراحي فروشگاه اينترنتي را براي شما ليست كرده ام. اميدوارم برايتان مفيد باشد

۱۵ نكته مهم در طراحي فروشگاه اينترنتي

وقتي حرف از راه اندازي يك سايت فروشگاه اينترنتي ميزنيم بايد به اين نكته توجه كنيم كه طراحي بصري و شيوه چيدمان محصولات مهمترين عامل موفقيت يا شكست پروژه است، جدا از اينكه روي چه پلتفورمي كار ميكنيم و با چه زبان برنامه نويسي به طراحي يك فروشگاه مشغول هستيم بايد در نظر داشته باشيم كه يك فروشگاه اينترنتي دقيقا ميتواند مانند يك مغازه در فضاي فيزيكي مورد توجه يا عدم توجه مخاطبين و مشتريان قرار گيرد و دليل آن هم به ۱۵ اصل كليدي برميگردد.

هنر شما در طراحي فروشگاه اينترنتي را ميتوان در يك جمله خلاصه كرد ” تبديل بازديد كننده به خريدار ” حتما براي شما هم پيش آمده كه به فروشگاهي در بازار واقعي مراجعه كنيد و به هر دليلي از خريدن كالايي پشيمان شويد و براي فرار از دست فروشنده بهانه اي جور كنيد .

جمله معروف ” من ميرم يه دوري ميزنم و برميگردم ” به معني اين است كه شما هرگز به آن مغازه برنميگرديد .

تصور كنيد كه شما وب سايت فروشگاهي جذاب و دوستانه اي داريد و مشتريان به سادگي قادر به مقايسه و دريافت اطلاعات لازم و مفيد براي تصميم گيري در خريد خود هستند . آن ها با كوتاهترين و ساده ترين مسير به سمت انتخاب محصول مورد نظرشان هدايت شده و آن را به سبد خريد خود اضافه ميكنند .

محصولات داراي دسته بندي و تصاوير باكيفيتي هستند .

امكانات اضافي، دست و پا گير و گيج كننده در فروشگاه اينترنتي شما وجود ندارد . امكان تعويض يا عودت دادن كالا طبق شرايطي وجود دارد و سايت شما نيز تمامي نمادهاي اعتماد و درگاه هاي پرداخت الكترونيك را داراست . اگر شما مشتري فروشگاه خودتان بوديد از آن خريد نميكرديد ؟
در ادامه به پانزده شاه كليد موثر در تبديل مخاطب به مشتري خواهيم پرداخت .

طراحي فروشگاه اينترنتي

۱ – فروشگاه اينترنتي خود را تميز، خلوت و طبقه بندي شده طراحي كنيد

درست است كه شما در فروشگاهتان كالاي فيزيكي عرضه نميكنيد و صرفا تصوير آن را به نمايش ميگذاريد ولي همين تصاوير هم اگر بي نظم و به طور اتفاقي كنار هم چيده شده باشند قابليت انتخاب و تصميم گيري را از مشتري ميگيرند و نرخ تبديل بازديد كننده به خريدار را كاهش ميدهند.

محصولات را به دقت برچسب گذاري كنيد به طوري كه توضيحات در مورد محصول و قيمت آن به آساني در ديد و دسترس باشد.

از چيدن پرتعداد محصولات با عكس هاي ريز در ادامه همديگر پرهيز كنيد.

به مشتري مجال نفس كشيدن بدهيد . به خصوص صفحه اول را زياد شلوغ و بي نظم طراحي نكنيد دليلي ندارد كه تمام محصولات شما جلوي ويترين باشد اجازه بدهيد مشتري از داخل فروشگاه هم ديدن كند.

شما براي انتخاب كالا ميتوانيد نقش يك مشاور و راهنماي خوب را بازي كنيد. منوهاي صفحه اصلي مهمتر از آن چيزي هستند كه فكر ميكنيد.براي محصولات سرفصل تعيين كنيد و هريك را در منوي مرتبط با خودش قرار دهيد .
محصولات كمتر با عكسهايي بزرگتربه جاي عكسهاي كوچك در رديفهاي طولاني

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 31
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 75
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 36
  • بازدید ماه : 4
  • بازدید سال : 825
  • بازدید کلی : 26482
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    لینک های ویژه